2. HER ER VI NU

TAG
TEMPERATUREN
PÅ JERES
PSYKOLOGISKE
TRYGHED

Det første oplagte trin i arbejdet med psykologisk tryghed er at undersøge, hvordan det står til hos jer. Er den psykologiske tryghed høj eller lav? Er der forskel i teams eller afdelinger? Og hvor er der behov for at sætte ind, hvis trygheden skal styrkes.

Redskaberne på denne side hjælper jer i gang med at tage temperaturen på trygheden og reflektere over, hvordan I arbejder med de styrker og svagheder, I ser. I kan vælge at arbejde med alle redskaberne for at få det fulde billede, eller plukke enkelte af dem for at blive klogere på et udvalgt område.

HVOR ER VI NU?

Se med her for at få svar på, hvad I kan få ud af at tage temperaturen på den psykologiske tryghed i teamet. Hvad skal I være opmærksomme på, og hvordan kan I bruge resultaterne?

TAG TEMPERATUREN PÅ TRYGHEDEN

TRYGHEDSBAROMETER:

TAG TEMPERATUREN PÅ TRYGHEDEN

Her finder I et værktøj, der hjælper jer med at se på, hvordan trygheden ser ud i teamet samlet set og for hver af de fire tryghedssøjler i tryghedshuset. I får et visuelt billede af, hvor I ligger højt allerede, og hvor der er mulighed for at sætte ind.

DILEMMAER:

HVAD KAN UDFORDRE TRYGHEDEN HOS OS?

Der er en grund til, at der ikke altid er en høj psykologisk tryghed – selv om alle ønsker det, og viljen er der. Gå på opdagelse i dilemmaerne for at undersøge, hvad der kan udfordre trygheden hos jer.